ayaamı ye!

çok okunan az yorum alan bılogırım!

24.9.06

yeter artık, bu kadar

çok zorlandım çok, yapamadım ve şimdi, şu andan itibaren terk ediyorum ayaamı ye! kimliğimi. ironiyi birazcık becerebilmiştim sanki ama yok, bu kadar. proxy değiştiremediğim, 119, 101, u3 gibi şeylerin bir anlam ifade ettikleri bir yerdeyim, biraz çabalansa kolayca bulunurum zaten. bulunmak da zerre umrumda değil ama beni kafasında şekillendirenlerin hayallerini yok etmek istemem. aslında yazıyorum başka bir yerde, buyrun ordan okuyun diyeyim ama o kadaarr farklı ki burdan, yolunu şaşırmış bedeviye dönebilirsiniz. şimdi bu ilk mevzuudan sonra diğerlerine geçmek istiyorum:

ayaamı ye!'yi isteyen birisine devredebilirim. kullanıcı adı, şifre hazır bekliyor. mail adresini beğendiğim ilk kişiye gönderirim. bu konuda ciddiyim. ben yazmayacaksam yazacakları bulmam lazım değil mi? profilimden bir mail atın yeter.

diğer konu şu ki internet dünyanın tartışmasız en demokratik ortamı, kusursuz bir demokrasi demiyorum bakın en demokratik ortamı. isteyen istediğini yazar, istediğini okur. bizdeki telekom'un ek$isozluk'u çocukça bir gerekçe ve yöntemle kapatmasını saymazsak. bu ortamı çok iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. insanların çok şeyin farkında olmasını istiyorum. iletişim ve etkilenmenin şimdikinden daha zor ama farkındalık'ın daha güçlü olduğu o eski zamanlardaki gibi hissetmelerini istiyorum gençlerin. okumalarını. saçma denir, gereksiz denir, ne denirse densin okumalarını istiyorum. vintage'ı da das kapital'i de okumalarını istiyorum ve sonra da düşünebilmelerini. hangi yolu seçtikleri umrumda bile olmayacak inanın, sadece birşeylerin ya da her şeyin bulaşığı kalsın istiyorum zihinlerinde, zihinlerimizde. hiçbir zaman bağnaz olmayalım istiyorum. bu site ilk 3 gününde 1000den fazla görüntülenmeye ulaştıysa, 1milyoncular uçtuysa merak açısından hâlâ bir umudun olduğunu hissediyorum.

ha bir de, serdar ortaç ve türevleri, sizden de nefret ediyorum aslında ama yasaklanın, ölün demiyorum asla. aksine var olunuz efendim, var olunuz ki değerimizi bilelim, ufkumuz geniş kalsın.

ben olarak burdaki son cümlem de şudur: meraklı ve özgürlükçü olun, bilin, tepki verin! eminim hayat daha güzel olacak.

ayaamı ye!

11 yorum var.

Anonymous Adsız diyor ki:

Ben biliyordum sizin milleti dalgaya düşürdüğünüzü, arka planda kaliteli bi herif olduğunuzu! Walla biliyordum bunu. Tahmin etmiştim. Yanılmadım! Mutluyum, kıvançlıyım ey ahali!

İyi de, kimsiniz acep? Durun bi düşüneyim. Yoksa, yoksaaaa, dün gece bloglardan birinde, bir minibüste giderken Serdar Ortaç dinleme işkencesine maruz bırakılan ve bunu da vesile ederek Norveçlilere mektup yazıp kendilerinin ne kadar da şanslı bir toplum olduğunu anlatan değerli kişi misiniz? Meraktan çatlıycam bulamazsam! Bana mail atın, yalvarırım!

8:28 ÖÖ  
Blogger ayaamı ye! diyor ki:

Kim olduğumu kimseye söylemek istemiyorum, beni affedin. Burada böyle kalsın bu iş. Teşekkürler.

1:56 ÖS  
Blogger jelatin diyor ki:

bu ortamı çok iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. insanların çok şeyin farkında olmasını istiyorum. iletişim ve etkilenmenin şimdikinden daha zor ama farkındalık'ın daha güçlü olduğu o eski zamanlardaki gibi hissetmelerini istiyorum gençlerin. okumalarını. saçma denir, gereksiz denir, ne denirse densin okumalarını istiyorum.

Belki en baştan beri söylemek istediğin buydu, ama sen "uheuhe"den öteye gidemedin. Belki muhteşem bir düşünce, sınırlı sayıda bulunan bir fikirle başladın işe ama hiç yansıtamadın bunu. Ancak ona, buna irrite edici göndermelerde kaldı davan. Çok daha zekice olabilirdi. O beğenmediğin kitleden hiçbir farkın yok ama...

3:29 ÖS  
Blogger ayaamı ye! diyor ki:

Aslında haklısın, ben de kabul ediyorum ki yapamadım. Evet ayaamı ye! blog tartışmasından sonra özgürlükçü olmaya destek vermek için buraya irrite edici yazıları, yorumlara uheuhe!'leri yazdım, bir yandan da aslında hiçbir şey yazmadığımı göstermek istedim. Ama plan çabuk bitti, daha olgunlaşabilirdi. Hiçbir şey yazmadan da buradan vazgeçebilirdim, ben sadece bir şeyler yazıp bırakmak istedim, hepsi bu.

Not: Yok yok, kesinlikle beğenmediğim diye bir şey yok, sadece çeşitlilik var, farklılık yani. Umutlu olduğum şey de insanların bu farklılıkların farkında olabileceği.

Teşekkürler.

4:42 ÖS  
Anonymous Adsız diyor ki:

Sizin "lafazan"olduğunuzu biliyoruz.Ve bu kadar radikal bi uygulamadan sonra gideceğinize gerçekten üzüldüm.Ben sizi sessiz sessiz takip ediyordum.Ve benim gibi birçok insanda öyle.en yeni soluğu siz getirdiniz bu blog ile.Ne yapmak istediğinizi de anlıyor,seviyorduk sizi...gitmeyin desem değişir mi sonuç acaba?

10:22 ÖÖ  
Blogger Lafazan diyor ki:

bi söz de ben söyleyeyim o zaman gıyabımda bunca bahsedilen blogda. kıymettar ayaamıye lafazan değil, yanıldınız dilek hanım, hatta ben de ilk başta şaşırarak görmüş ve okumuştum. yapmak istediği şeyin bunca kısa ömürlü olacağını da tahmin etmemiştim ama cuk oturdu diyebiliriz.
yolun açık olsun, teşekkür ederim.

2:00 ÖS  
Blogger ayaamı ye! diyor ki:

dilek,
lafazan'ın gönderdiği yorum mail kutuma gelince sizin yorumunuza cevap vermediğimi hatırladım, affedin beni. Evet, lafazan değilim. Bu işi devam ettirebileceğimi düşünüyor olsaydım emin olunuz ki devam ederdim. Yazdığınız şeyler için de teşekkür ederim.

lafazan,
Bu blogun adının yaratıcısı sensin. Kuşkusuz o yazı olmasa, ben bu konu için bu kadar iyi bir ad bulamayacaktım. Sırf bu ad için bile teşekkürler.

2:43 ÖS  
Anonymous Adsız diyor ki:

Merhaba, tekrar ben!

"aslında yazıyorum başka bir yerde, buyrun ordan okuyun diyeyim ama o kadaarr farklı ki burdan, yolunu şaşırmış bedeviye dönebilirsiniz." demişsiniz. Walla ben dönmem bedeviye felan! Yazdığınız o bşka yeri söyleyin bari hiç değilse!

7:45 ÖS  
Anonymous Adsız diyor ki:

Bir çok sırrın Efendimiz (a.s.m.) tarafından keşfedildiği bir gece....
Tamamı Cenab-ı Hakk'ın lütfu izzeti...
Habibinin (a.s.m.) Ümmetine hediyesi...
Böyle bir gecede :
Mısralardaki " Açılır bab-ı Subhani, Dökülür feyz-i Rabbani "
Damlalarından sonsuz istifade etmeniz temennisi ile...
Dualarınızın Mucib (c.c.) tarafından kabul olunması temennisi ile...
Bu gece Hakk'a ibadet zamanıdır..
Ey An-ı Seyyale.!
An Hakk'a Vuslat anıdır.!
Bila teşbih Efendiler Efendisi (a.s.m.) gibi Hakk'a yükseliş anıdır.!
Ruhen - Bedenen - Akıl - Sır - Kalp vesaire.....
Rabbim bu gecede feyzinden mahrum etmesin.!
Zatından gafil eylemesin.!

Nur u Aşk ile...
Kelime

9:03 ÖS  
Blogger jelatin diyor ki:

Projeniz çoktaaan sonlandığına göre linkimi sol taraftan kaldırabilirseniz sevinirim. Sitemeter'a girip, hâlâ buradan sayfama gelenlerin olduğunu görmek; bu adresin Sitemeter'ıma kaydedilmesi sinirimi bozuyor.

Aklınızca dalga geçtiğiniz bir insana bu kadarcık saygı gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.

5:16 ÖS  
Anonymous Adsız diyor ki:

thanks

redtube

seks

porno

indir

warez

seks

kavakyelleri

11:08 ÖS  

Yorum Gönder

<< Anasayfa